Livrare si plata

Livrare si plata

Toate preţurile afişate conţin TVA. Toate comenzile onorate sunt însoţite de factură fiscală.
Suma facturii este egală cu suma facturii proforme care este trimisă la adresa ta de email, imediat după finalizarea comenzii. Taxa “transport se referă la cheltuieile de transport. Dacă ești calificat la transport gratuit, trebuie să achiți doar prețul produselor comandate. Taxa ramburs este inclusă în prețul transportului.
Nu aplicăm cheltueli ascunse, sub nici o formă.

În cazul în care comanda este livrată prin Poșta Română, comenzile intrate până la ora 12.00 sunt prelucrate și expediate în aceeași zi, cele care depășesc acest termen sunt prelucrate în ziua următoare de lucru. Dacă livrarea se face prin curierat rapid, termenul este ora 14.30.

În ambele cazuri vei fi contactat de către consultantul nostru de vânzări, care va comunica termenul exact de livrare. În cazul în care nu te putem contacta prin telefon, produsele comandate vor fi rezervate pentru următoarele 48 de ore, după care comanda se anulează.

Plata se face în sistem ramburs, se plătește în momentul livrării coletului.

Livrarea produselor se va efectua astfel:

Până la valoarea de 350 RON* inclusiv, prețul transportului costă 15,00 RON cu Poşta Română (cu excepția coletelor mai mari de 3kg), 17 RON cu Dragon Star Courier, 20 RON FAN Curier, în funcţie de alegerea ta la care se mai adauga 2 RON Taxa Ramburs. Dacă adresa respectivă nu se află în zona de acoperire a curieratului rapid, pot apărea taxe suplimentare.
Dacă alegi Poşta Română, produsele comandate le vei primi în aproximativ 3 zile lucrătoare. În acest caz vei primi un aviz cu care trebuie să te prezinţi la oficiul poştal de care aparţii. În cazul în care avizul nu ajunge la tine, este recomandat să ceri informaţii în legătură cu sosirea coletului la oficiul poştal.
În cazul în care alegi curierul rapid, livrarea produselor se va face in 24 ore, la adresa de livrare.
Dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 350 RON*, cheltuielile transportului sunt preluate de firma noastră, indiferent de metoda de transport.
La primirea coletului, vă rugăm verificați integritatea ambalajului. Dacă coletul prezintă deteriorări, refuzați primirea consemnând motivul în foaia de livrare.

* Atenție! Există anumite produse care nu sunt luate în considerare la calcularea pragului de 350 Ron, sumă necesară pentru obținerea transportului gratuit. Acest lucru este afișat pe pagina produselor respective

Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
SC Chiorean Company SRL © 2019