Termeni si Conditii

Pentru utilizarea site-ului nostru este necesară acceptarea termenelor și condițiilor prezentate, în totalitate. Continuarea navigării pe acest site presupune că ești de acord cu aceste termene și condiții, inclusiv cu cele prezentate în secțiunile Informații plată și livrare, Condiții de garanție și Renunțarea la cumpărare.

Site-ul nostru se adresează persoanelor având 18 ani împliniți și minorilor de peste 14 ani, care au obținut acordul părinților pentru a explora site-ul nostru.

Întregul conținut al acestui site are caracter informativ și nu creează niciun fel de obligații contractuale din partea noastră. Ne rezervăm dreptul de a modifica total sau parțial conținutul acestui site, în orice moment, fără o notificare în prealabil.

Informațiile prezentate pe acest site

Nu putem garanta autenticitatea informațiilor oferite de producătorii și furnizorii produselor comercializate pe acest site, și nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele erori, neplăceri sau pierderi, de orice natură, suferite de utilizatorii siteului. Informațiile sunt preluate de la partenerii noștri comerciali fără o verificare ulterioară.

Folsirea produselor achiziționate pe site-ul nostru

Nu putem și nu vom fi implicați în niciun fel de investigație privind activități ilegale desfășurate de către persoane ce au achiziționat și/sau utilizat produse achiziționate de pe acest site în alte scopuri decât cele pentru care au fost proiectate respectivele produse.

Suntem absolviți de orice răspundere privind consecințele folosirii neadecvate a produselor ce au fost achiziționate de pe acest site.

În cazul in care nu ești de acord cu termenele și condițiile de utilizare, te rugăm să părăsești site-ul nostru.

Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
SC Chiorean Company SRL © 2019